TOP 20 Guestbook pentru nunta sau botez by Boothster

Caietul de amintiri este cel in care vor semna toti invitatii tai. Puteti lipii poze facute la eveniment, langa care cei prezenti la eveniment vor lasa o amintire scrisa sau puteti sa folositi acest guestbook doar pentru a le oferi invitatiilor sansa de a nota un gand/amintire pentru voi. Ideal pentru cabina foto/photobooth.

Un guestbook pentru nunta ta este o modalitate excelentă de a-ți aminti de oaspeții tăi și de mesajele lor de încurajare în timpul căsătoriei tale. Există mai multe moduri în care poți include un guestbook în nunta ta, iar alegerea depinde de preferințele tale personale și de stilul evenimentului.

Una dintre opțiuni ar fi să ai un guestbook fizic la care oaspeții să își scrie mesajele într-un jurnal sau într-un album de fotografii. Poți avea chiar și un perete pentru mesaje, pe care oaspeții să își scrie gândurile pe post-it-uri colorate.

O altă opțiune ar fi să ai un guestbook digital, în care oaspeții să își lase mesajele prin intermediul unei aplicații sau a unui site dedicat. Acest lucru poate fi mai ușor de gestionat și poți avea acces la mesajele lăsate de oaspeți în orice moment, de oriunde te-ai afla.

Indiferent de modul în care alegi să organizezi guestbook-ul tău, asigură-te că îi faci loc în programul evenimentului și că îi oferi oaspeților suficient timp să își scrie mesajele. Va fi o amintire minunată pentru tine și soțul/soția ta după nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *