În cadrul evenimentelor noastre speciale, dorim să capturăm momentele unice și să le transformăm în amintiri de neuitat. Cu serviciul nostru inovator de audioguestbook, am creat o modalitate deosebită de a aduna și păstra mesaje speciale de la invitați.

Telefonul retro pentru mesaje audio este o inovație minunată pe care o oferim pentru a transforma orice eveniment într-o experiență memorabilă. Invitații pot ridica receptorul, înregistra mesajul lor și apoi pune receptorul la loc pentru ca mesajul lor să rămână înregistrat pentru totdeauna.

  • Amintiri Tangibile: Invitații pot lăsa mesaje autentice și emoționante, care vor fi păstrate pe un stick de memorie sau card de memorie la alegere, oferindu-le o amintire tangibilă și specială a evenimentului.
  • Atmosferă Retro: Telefonul retro aduce un element nostalgic și original în cadrul evenimentului, aducând un farmec unic și atractiv.
  • Interacțiunea Invitaților: Invitații vor aprecia ocazia de a lăsa mesaje autentice, iar acest serviciu încurajează interacțiunea și participarea activă a invitaților.

Cum se foloseste?

  1. Invitații ridică receptorul telefonului retro.
  2. După semnalul sonor, înregistrează mesajul dorit.
  3. Mesajul este înregistrat și păstrat pentru totdeauna, fiind oferit beneficiarilor pe un stick de memorie sau card de memorie.

Serviciul nostru de audioguestbook aduce un plus de autenticitate și emoție la fiecare eveniment. Transformă momentele obișnuite în amintiri sonore de neuitat și oferă invitaților o modalitate unică de a contribui la magia evenimentului.

Pentru mai multe informații și pentru a rezerva acest serviciu pentru evenimentul dvs., ne puteți contacta la:

Telefon: 0727.839.660

    Adresa de email:

    Data evenimentului: