Nou! PhotoCorner by Boothster – colț de rai pentru petrecerea ta!

DE INCHIRIAT – PHOTOCORNER by Cabina Foto Boothster – colț de rai pentru petrecerea ta!

Un strop de inspirație, decoruri alese, pe fundalul unui peisaj romantic, conturează imaginea perfectă pentru o nunta tematică sau pentru o ședință foto inedită.

În funcție de spațiul ales, ai posibilitatea de a opta pentru un decor în aer liber pe care-l poți completa cu elemente cromatice, elemente de decor exterior copac decorativ, banca, colivie cu trandafiri sau poți aranja propriul colț de rai în interior, amplasat pe fundalul unui superb panou floral.

În funcție de personalitatea pe care dorești să i-o oferi evenimentului tău poți alege influențe vintage, romantice, shabby chic sau rustice. În completarea decorului venim cu props-uri și accesorii, care mai de care mai amuzante și mai jucăușe.
În plus, inspirați de dragostea din jurul nostru, am decis că cel mai bine ar fi s-o exprimăm în cuvinte. Setul de litere decorative LOVE, este detaliul lipsa al poveștii tale.

Poți folosi PHOTOCORNER pentru ședințele foto din ziua nunții, petrecerea de logodnă sau trash the dress, pentru sesiuni foto distractive împreună cu domnișoarele și cavalerii de onoare, pentru aranjarea unui colț vesel sau pentru un party plin de culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *