DIN SECRETELE UNEI NUNȚI REUȘITE

Un an nou bate la geam, noi culori așteaptă-n plan, cu tendințe bine spuse pentru basme cu elan.

După ce toate felicitările au fost împărțite, adevărata poveste începe, iar visul copilei devine realitate.

Punctul de plecare? – CULOAREA!

Vorbim aici de o gamă largă de nuanțe ( alb crem, alb antic, alb roz, roz pal, culoarea cerului), pasteluri de culori, combinații și jocuri, fără a ne feri să alegem clasicul alb și negru pentru vestimentația mirilor.

Cum decorăm?

Acum este momentul să uiți tot ce crezi că știi despre decorul obișnuit pentru că tonul anului 2019 este unul extravagant.
Conform, “Panatone Color Institut” se anunță un sezon plin de culori explozive ( roșu maimuță de foc, roșu picant, portocaliu flamingo, dulce portocaliu , roz bogat ) și decorațiuni pe măsură ( lumânări cu flori pictate, aranjamente lemnoase din mesteacăn sau brad, numere de masa gold, aranjament shobby chic, decorațiuni macramé și cristal ).

Desert? – Da, vă rog!

Nelipsitul dulce al fiecărei nunți, tortul, de această data nu trebuie să se supună niciunui trend. Poate avea orice formă și culoare, începând de la decorul cu frunze de argint sau aur, până la cel semi-naked, astfel încât să se integreze perfect în povestea ta.

Ne-am adunat cu mic, cu mare, într-o zi de sărbătoare să celebrăm un nou răsărit de soare. Iar acum în încheiere, povestea ce a început de la verbul “a încerca”, se termină cu verbul “a merge împreună”.

Daca te-ai hotarat sa faci nunta in 2019, nu ezita sa soliciti si o oferta pentru Cabina Foto! Promitem sa nu te dezamagim 🙂

    Adresa de email:

    Data evenimentului:

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *