Cununie Civila in aer liber

Suntem deja la inceputul lunii august, iar sezonul nunților este în plină desfășurare. Ceea ce înseamnă că o mulțime de oameni vor participa la diferite evenimente, începând de la cununia religioasă și până la petrecere. Poti opta pentru decoruri cu flori, panouri florale, arcade florale, baloane, litere volumetrice, totul pentru un decor de poveste.

Incepand cu anul 2020, cei ce vor să se căsătorească vor putea organiza ceremonia de cununie civilă și în afara primăriei sau altor clădiri, adică se pot căsători și în grădini publice, parcuri, pe plaje și în alte locuri situate în aer liber, după cum prevede un act normativ ce a apărut în Monitorul Oficial. Taxa pentru cununie in aer liber este una mica, la orice primarie de sector. Tarifele variaza intre 500-1000 lei, in functie de primarie.

În ultimii ani a început să ia amploare și la noi cununia civila în aer liber. Într-adevăr, să fii în natură, sub cerul liber sau intr-o mica padure este ceva magic atat pentru miri, cat si pentru invitati. Si noi am participat la nenumarate cununii in aer liber asa ca venim catre noi cu 5 locatii in Bucuresti si Ilfov, unde va puteti organiza nunta perfecta.

  1. Phoenix Cernica – New Concept
  2. Mogosoaia Lake View
  3. Gradina cu Licurici – Ceva intim, pentru 30-40 persoane
  4. The Green Spot Wedding Barn
  5. Cosoba Tree House

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *