Citeste ASTA inainte sa alegi Cabina foto pentru evenimentul tau!

Salutare! Astazi va propun un subiect delicat, pe care il discut des cu persoanele interesate de cabina foto la evenimentul lor. Sunt atat de multe oferte aici si tot ce iti apare ca difera este pretul, dar diferentele dintre cabinele ieftine si cele normale ( aprox. 200 euro pentru 4 ore) sunt multe si aici mentionam:

1. Calitatea fotografiei. Exista cabine foto care au imprimanta care costa 4000 lei si altele care costa 1300 lei. Cele ieftine printeaza mai greu si mai slab calitativ. Asta inseamna mai putine poze pe care le pot face si slab calitative, astfel incat marturia care ajunge pe frigider nu este de cea mai buna calitate.

2. Numarul de printuri si magneti folositi. Intrebati mereu daca printeaza pentru fiecare persoana in parte din fotografie si numar de magneti pe care ii aplica pe fiecare poza. Daca se aplica doar 1 magnet, poza se va ovaliza in cel mult 3 luni.

3. Modele de fundaluri si template-uri. Exista cabine care au un singur fundal pe care il pun la dispozitie si 2-3 template-uri. Aceste detalii de stabiliesc de obicei inainte de eveniment, nu cand semnati contractul (uneori cu 1 an inainte de eveniment).

4. Alte optiuni pe care le ofera (stickUSB si GUESTBOOK). Daca iti solicita 100 lei pe stick sau 100-250 lei pe guestbook si sunt variante optionale, nu inseamna ca sunt mai ieftini decat cei care au toate optiunile incluse.

Va recomand ca va uitati pe paginile lor de facebook, sa intrebati toate detaliile inainte sa semnati cu cineva. Conteaza mult daca in cele 4 ore fac 150 printuri sau 300 de printuri, in functie de echipamentul folosit.

Spor la pregatiri!

#boothster #nunta #nuntaromania #nuntadevis #nuntabucuresti #nuntaperfecta #nuntainromania #nuntainaerliber #nuntamea #nunta2020 #NuntaTraditionala #nuntacainpovesti #nuntavoastra #cabinafoto #cabinafotografica #oglindafoto #photobooth #mirrorbooth #botez #christening #wedding #petrecere #party #aniversare #majorat #corporateevent #amintiriamuzante #marturiimagnetice #guestbook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *