CULOAREA ANULUI 2020 MAI EXTRAVAGANTĂ CA NICIODATĂ!

Pentru miresele care așteptau cu sufletul la gură desemnarea culorii anului, in materie de nunți, momentul mult așteptat a sosit!

Reprezentanţii companiei americane Pantone, citaţi de Vogue, au anunțat că anul 2020 vine cu o puternică cromatică, in nuanța albastrului clasic.

„Pantone 19-4052, albastru clasic, este fără vârstă, elegant prin simplitate. Sugerând cerul la amurg, ea subliniază dorinţa noastră pentru o bază stabilă pe care să clădim pe măsură ce trecem pragul într-o nouă eră” spun specialiştii companiei.  Pantone determină culoarea anului, din anul 2000, prin studierea tendinţelor modei şi prin studierea produselor deja existente, precum şi a celor care urmează să fie lansate. Predicţiile oferite de institut influenţează şi relailerii mondiali, precum şi designerii, care se adaptează standardelor.

De reținut este faptul că, alegerea nu a fost aleatorie, compania studiind influențele pe care culorile le au pe plan mondial, făncând referire la utilizarea sa in colecțiile de artă, industria cinematografică, mergând până la alegerea destinațiilor de vacanță în vogă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *