CULOAREA ANULUI 2019, MAI EXTRAVAGANTĂ CA NICIODATĂ!

Pentru miresele care așteptau cu sufletul la gură desemnarea culorii anului, in materie de nunți, momentul mult așteptat a sosit!

Reprezentanţii companiei americane Pantone, citaţi de Vogue, au anunțat că anul 2019 vine cu o puternică cromatică, in nuanța coraiului cu irizaţii aurii.

Pe contul acestora de socializare Instagram, culoarea este descrisă drept “o nuanţă corai care animă şi este plină de viaţă, cu irizaţii aurii care energizează şi atenuează uşor”. Culoarea simbolizează nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie şi dorinţa de exprimare jucăuşă, completează cei de la Pantone.

De reținut este faptul că, alegerea nu a fost aleatorie, compania studiind influențele pe care culorile le au pe plan mondial, făncând referire la utilizarea sa in colecțiile de artă, industria cinematografică, mergând până la alegerea destinațiilor de vacanță în vogă.

Culoarea este într-un puternic contrast cu nuanța anului 2018, Ultra Violet, datorită aspectului întunecat și mohorât pe care aceasta din urma îl prezintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *