Modele de Cabine Disponibile

Echipa noastra are in oferta 3 modele de cabina: Cabina Deschisa, Oglinda si 360 Video Booth.

Cabina deschisa Boothster

Cabina foto deschisă Boothster este o experiență captivantă și distractivă pentru evenimentele speciale. Această cabină foto modernă și inovatoare aduce un strop de fericire, într-un format contemporan, captivând atenția participanților și creând amintiri de neuitat.

Cu un design minimalist, cabina foto Boothster se integrează perfect în orice salon de evenimente si ocupa un spatiu mic. Este dotată cu tehnologie avansată, inclusiv camera de înaltă rezoluție, lumină optimă și imprimare instantanee in 12 secunde, asigurându-se că fiecare fotografie este perfectă.

Participanții pot folosi cabina foto Boothster pentru a-și eterniza momentele de distracție și pentru a crea amintiri impresionante. Pot să-și personalizeze imaginile cu accesorii distractive și să le imprime direct pentru a le lua acasă ca suveniruri.

Cabina foto deschisă Boothster este o alegere ideală pentru diverse evenimente, cum ar fi nunți, petreceri corporate, expoziții, sau orice altă ocazie specială. Este o modalitate minunată de a aduce un zâmbet pe fețele oaspeților și de a contribui la atmosfera festivă a evenimentului.

Vrei sa stii cat spatiu ocupa acest photo booth?

Dimensiunea cu fundal obisnuit are 2,3 m lungime cu 2,2 m inaltime. Distanta pana la cabina foto trebuie sa fie de cel putin 1,5m, astfel stim ca incape toata gasca.

Cabina Oglinda Boothster

Tehnologia inovativa și designul spectaculos sunt înglobate în spatele unei oglinzi, decorata in stil minimalist, care va atrage toate privirile invitaților tai.

Va puteti admira din cap pana in picioare si dupa ce va aranjati tinuta, puteti face cele mai traznite fotografii.

Sesiunile de fotografii sunt condimentate cu multe animatii haioase, acest lucru amplificând zâmbetul protagoniștilor din fata oglinzii.

Vrei sa stii cat spatiu ocupa aceASTA OGLINDA FOTO?

Dimensiunea cu fundal obisnuit are 2,5 m lungime cu 2,5 m inaltime. Distanta pana la oglinda foto trebuie sa fie de cel putin 2m, in general intra intr-o poza 4 persoane.

Video Booth 360 by Boothster.ro


LA CE EVENIMENTE ESTE POTRIVIT PHOTO BOOTH 360 by Boothster?

  • inchiriaza Video Booth 360 pentru un party memorabil fie el nunta, aniversare sau petrecerea de craciun a companie
  • foloseste 360 Slow Motion Booth pentru o campanie de activare
  • ajuta-te de 360 Video Booth pentru ati promova brandul
  • alege ” Cabina Foto 360 ” atunci cand vrei ceva diferit la evenimentul tau
  • adu 360x Video Booth la evenimentul tau pentru vizibilitate online
  • 360 Slow Motion Booth pentru o lansare de produs originala

CUM FUNCTIONEAZA CABINA VIDEO SELFIE 360?

Principiul este simplu și de efect maxim.
Bratul device-ului care este mobil, se va invarti in jurul participantilor urcati pe platforma si va inregistra miscarile invitatilor din toate unghiurile.

Platforma este suficient de mare pentru a gazdui pana la 6 persoane. Ea suporta o greutate de pana la 450 kg. Pentru a obtine clipuri cat mai haioase si dinamice invitatii pot folosi confetti, recuzita de party, props-uri, palarii sau ochelari.

Dupa oprirea bratului, invitatii sunt invitati sa scaneze un QR code care ii va duce catre galeria de unde isi pot descarca in propriul device filmuletul abia inregistrat. Cu link-ul galeriei salvat invitatii pot accesa clipurile si le pot salva ori de cate ori se urca pe platforma fara a mai fi nevoiti sa scaneze QR-ul din nou. Acest link ramane valabil 30 zile, astfel orice invitat care nu si-a salvat clipurile o poate face ulterior.

CUM PRIMESC INVITATII CLIPURILE DE LA VIDEO BOOTH 360?

Rezultatul este procesat in aproximativ 40 de secunde iar participantii pot intra in posesia filmuletului haios prin 2 metode:

  1. Prin scanarea unui QR code de la control station-ul principal. Dupa scanare invitatii ajung intr-o galerie de unde isi pot descarca filmuletul rezultat
  2. De la tableta, de unde pot trimite filmuletele direct pe email.

VIDEO-URILE POT FI PERSONALIZATE?

Pe filmarile rezultate la 360 Video Booth se poate adauga personalizare grafica in functie de tematica evenimentului atat statica cat si dinamica.

Elemente de branding, logo, monograme sau elemente grafice din invitatii pot fi adaugate pentru a imbunatati si personaliza clipurile rezultate.

Dupa stabilirea elementelor grafice vom face o simulare pentru ati arata dinainte cum vor arata clipurile, astfel vei sti de la inceput care va fi rezultatul.

Pentru ca orice film are si o coloana sonora, nici clipurile facute la acest device nu fac exceptie. Putem adauga sunet pe clipuri si iti punem la dispozitie exemple din care poti alege.

CARE ESTE FORMATUL FILMARILOR?

Clipurile se pot face atat portait cat si landscape ambele in format full HD 16:9 sau patrate 1:1 daca vrei sa le faci special pentru Instagram.

Filmarile contin efecte de slow & fast motion pentru a le face cat mai deosebite si spectaculoase. Raportul dintre efecte poate fi modificat in prealabil daca iti doresti ca intervalele de slow motion, fast motion sau reverse sa fie altele decar cele propuse de noi sau pe care le vezi in exemplele de pe site.

CAT SPATIU OCUPA CABINA FOTO 360 ?

Slow Motion Booth 360 are nevoie de un spatiu minim necesar de 3 mp plus 0.5 mp pentru control station. Spatiu recomandat este de 4 mp.

Aceasta “ cabina foto “ 360 se poate monta doar in interior.

Singura cerinta speciala este ca locul pe care este amplasat sa fie cat mai drept pentru o functionare optima. Pentru siguranta oamenilor care vor urca pe platforma nu putem amplasa pe denivelari accentuate ale podelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *